1404\08\29 13:06:07
۲ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در نائین کشف شد
اصفهان- فرمانده انتظامی نائین از کشف ۲ هزار لیترسوخت خارج از شبکه توزیع در بازرسی مأموران انتظامی این فرماندهی از یک دستگاه اتوبوس خبر داد.
سرهنگ احسان بدیعیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح پیشگیری از قاچاق سوخت، مأموران یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان نائین حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه اتوبوس مشکوک و برای بررسی آن را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نائین ادامه داد: مأموران در بازرسی از این خودرو موفق شدند ۲ هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع که به صورت غیرقانونی حمل میشد را کشف کنند. وی با اشاره به اینکه در این رابطه برای فرد متخلف پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قضائی قرار گرفت از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود پیرامون قاچاق سوخت و کالا و سایر موارد مشکوک و مجرمانه را از طریق تماس با مرکز فوریتهای ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.. .
بازنشر از : مهر